Piškotki

Podjetje PREZA | Silos prevozi | Prevozi razsutega tovora


Podjetje Preza špedicija in transport d.o.o. ima sedež in lastno parkirišče za tovorna vozila na naslovu Krumperška ulica 19, Zaboršt, 1230 Domžale.

Omenjeno transportno podjetje, katerega dejavnost je organizacija prevozov razsutih tovorov s silosi.
Trenutno je v podjetju zaposlenih 22 ljudi, od tega 16 voznikov, 2 prometnika, administratorka, mehanik, pralec in direktor. Ustanovljeno je bilo 1. septembra 2002, takrat je direktor Roman Zajc uradno prevzel upravljanje družbe od svojega očeta, ki se je začel s prevozom ukvarjati že leta 1968. S prevozom tovora v razsutem stanju s specialnimi vozili - silosi se je podjetje začelo ukvarjati že leta 1986. Velika večina vseh prevozov se opravi v mednarodnem prometu, po nalogu tako domačih kot tujih naročnikov. Največja frekvenca prevozov opravljamo v državah: Nemčija, Italija, Avstrija, Nizozemska, Danska, Češka, Slovaška, Madžarska, Bosna in Hercegovina, Srbija in Hrvaška.

Dejavnost podjetja je prevoz blaga oz. različnih vrst granulata v razsutem stanju z vozili silosi v domačem in mednarodnem prometu, posredovanje tovrstnih prevozov in pranje kamionov, avtobusov, ter notranje pranje silosov. Vsi kamioni so s pisarno povezani s sledenjem, tako da v vsakem trenutku lahko določimo pozicijo vozila.
Glede na dolgoletne izkušnje, kvalitetnega voznega parka, ambicioznega vodstva in odgovornih voznikov, so storitve izpeljane strokovno in v dogovorjenih rokih. Vse to dokazuje uspešno rast podjetja in dolgoletno sodelovanje zadovoljnih strank.

Pridobljen imamo HAACAP CERTIFIKAT, GMP+, SQAS in ISO9001.

silos prevozi

silos prevozi

silos prevozi

silos prevozi

PREZA silos prevozi


 

Preza špedicija in transport d.o.o.

Krumperška ulica 19, Zaboršt
1230 Domžale

TEL: 00386 1 52 31 246
FAX: 00386 1 54 11 609
E-MAIL: transport@preza.si
PODJETJE
SILOS PREVOZI
PRALNICA KAMIONOV IN AVTOBUSOV
VOZNI PARK
KONTAKT
KJE SE NAHAJAMO